Gambar gerak gerak

Dulu kat Myspace ada satu aplikasi ni. Gambar gerak2. Gambar ada snow . Gambaq keluaq api.

Td aku godek godek tumblr aku ni. Lama sangat tak bukak . Jd aku pun bukak . Banyak gambaq best best. Salah satunya yang bawah ni. Onomnom. Comel.


Lepas tu lepas tu, aku pun terjumpa satu jenis aplikasi kat tumblr. Bg gambaq gerak gerak. Tukaq tukaq. Aku rasa comel dan aku try satu.

Macam Gay pulak letak Gambaq ni. hoho

So kalau hampa nak try bolehla p kat SINI.

BUKAN TU SAHAJA ADA . Mcm mcm ada. Theme utk Tumblr, Twitter. Dan sebagainya. Promote nih Promote nih ;)


P/s : Dulu zaman zaman myspace aku tak penah try. Ni dah besaq gedabak baru rasa cute nak try -_- Damn


2 kimi

20 February 2013 22:35

tak pernah ade account tumblr walaupun tengok ramai gak perempuan yang guna..igt nak register aritu tapi terkandas di tengah jalan..hehehe

Regards,
-Strider-

20 February 2013 22:46

@Azlan Strider : hahaha. kenapanya cik abang oi? Bisa terkandas di situ? Accidentkahh?

Post a Comment